Arta simplităţii nu înseamnă superficialitate, ci arta apropierii de esenţe, pentru a le revela ţie însuţi şi oglindirilor tale în această lume, oamenilor.

miercuri, 2 martie 2011

VASILE STRUNGARU

      Vasile Strungaru este un inginer agronom pasionat de munca pe care o desfăşoară pe ogoarele patriei, deşi vremurile pe care le trăim numai favorabile agriculturii nu sunt... Cu toate acestea Vasea a dedicat mare parte a vieţii sale acestei nobile activităţi întru hrana celor mulţi. Şi continuă s-o facă! Cu energie, profesionalism şi mai ales dăruire! 
     Dincolo de vremurile nebune pe care le trăim astăzi, dincolo de teoriile ideologiilor care s-au perindat prin minţile, sufletele şi vieţile oamenilor, rămâne adevărul, adesea desculţ şi dispreţuit, ca o Cenuşăreasă a sorţii. Dar esenţa lui de adevăr nu poate fi ştearsă de nimeni şi de nimic. El ştie că fără munca pasionată, dăruită, care este o formă de Iubire elevată, la urma urmei, fără energiile ei nobile, suntem simpli roboţi care mergem la un serviciu oarecare lăsând urme de fum prin locuri unde devenim inevitabil străini de noi înşine...  

                                   Vasea şi soţia lui, Elena

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu